noć knjige 2024
besplatno_članstvo
2
8
3
4
hodnik
6
7
9
E-KATALOG ENGLISH POLIVALENTNA DVORANA ČLANSTVO I UPISI IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI ibiblos Mobilna aplikacija

Veselim druženjima obilježili smo Dječji tjedan

Veselim druženjima obilježili smo Dječji tjedan

Zanimljivim druženjima, radionicama i susretom s autorom u Gradskoj knjižnici Labin obilježili smo ovogodišnji Dječji tjedan.


U srijedu, 5. listopada održali smo još jednu edukativno-kreativnu radionicu Čitamo i stvaramo. Ovoga puta pozabavili smo se malenim, oku nevidljivim stvorenjima – virusima i bakterijama. Kroz priču „Tri praščića i prehlađeni vuk“ naučili smo na koji način spriječiti širenje zaraze. Nizom vježbi podsjetili smo se na važnost higijene te ponovili kako temeljito oprati ruke.


Dan nakon čitanja i stvaranja s najmlađima i roditeljima, naš Dječji odjel posjetio je Bruno Mezić, svestrani autor za djecu koji je učenike prvih i drugih razreda labinskih osnovnih škola upoznao sa svojim slikovnicama te ih razveselio audio izvedbom priče „Bocka“. Uz pomoć autora, njegove „čarobne“ narančaste torbe i ideja kojih nije nedostajalo, učenici su, riječ po riječ, stvarali zajedničku priču.

Interaktivna radionica „Kako nastaje priča“ probudila je dječju maštu i kreativnost, potakla ih na razmišljanje o riječima te rezultirala zanimljivom kratkom pričom o bubamari, komarcu i crnom mravu. Tko zna, možda je baš netko od njih budući autor nekih novih knjiga za djecu.


Hvala svima što ste bili dijelom Dječjeg tjedna u Gradskoj knjižnici Labin!


Veselimo se budućim susretima!


Galerija

Info i kontakt

Gradska knjižnica Labin

Adresa

Rudarska 1/A
52220 Labin

Telefon/Fax

Telefax: 052/856-232
Telefon: 052/852-257

Radno vrijeme

Pon.-Pet.: 8– 19h
Sub.: 8 – 13h

Copyright (c) Gradska knjižnica Labin. Sva prava na objavljene materijale pridržana.