2
8
3
4
hodnik
6
7
9
E-KATALOG ENGLISH POLIVALENTNA DVORANA ČLANSTVO I UPISI IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI ibiblos Mobilna aplikacija

SANJA PILIĆ U GRADSKOJ KNJIŽNICI LABIN ODUŠEVILA UČENIKE!

SANJA PILIĆ U GRADSKOJ KNJIŽNICI LABIN ODUŠEVILA UČENIKE!

Sanja Pilić, jedna od najčitanijih i najnagrađivanijih suvremenih književnica za djecu i mlade predstavila se jutros na književnom susretu u Gradskoj knjižnici Labin učenicima osnovnih škola Labinštine, te svojom spontanošću i vedrinom oduševila sve prisutne, velike i male. Gotovo stotinjak učenika iz četiriju osnovnih škola uživalo je u druženju s omiljenom spisateljicom. Postavili su joj brojna pitanja o književnosti, pisanju, likovima, ali i predložili o čemu bi još mogla pisati. Osim druženja s mladim čitateljima, Pilić se učenicima predstavila kroz brojne anegdote iz svog bogatog književnog stvaralaštva, otkrila im, između ostalog, odakle joj ideje za pisanje te kako nastaju slikovnice. Nakon susreta uslijedilo je još jedno uzbuđenje - fotografiranje s književnicom i kupovina knjiga s posvetom.


Veliki osmijesi na licima naših učenika i njihovo poznavanje opusa književnice dokaz su da se djeca i knjiga itekako vole!


Sanja Pilić završila je Školu primijenjene umjetnosti u Zagrebu, fotografski odsjek.

Radila je kao fotografkinja, trik–snimateljica i koloristica na crtanom filmu. Surađivala je s Autonomnom ženskom kućom iz Zagreba i radila sa zlostavljanom djecom. Članica je raznih prosudbenih odbora za dječje stvaralaštvo, redovito nastupa u školama na dječjim literarnim druženjima, a njenih šest naslova dio je osnovnoškolske lektire. Dobitnica je brojnih prestižnih nagrada za svoj rad. Djela joj postižu velike naklade i mnoga su doživjela po devet i deset izdanja.


Galerija

Kalendar događanja

Studeni
1 2 3 5
6 7 8 9 10 12
14 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Info i kontakt

Gradska knjižnica Labin

Adresa

Rudarska 1/A
52220 Labin

Telefon/Fax

Telefax: 052/856-232
Telefon: 052/852-257

Radno vrijeme

Pon.-Pet.: 8– 19h
Sub.: 8 – 13h

Copyright (c) Gradska knjižnica Labin. Sva prava na objavljene materijale pridržana.