noć knjige 2024
besplatno_članstvo
2
8
3
4
hodnik
6
7
9
E-KATALOG ENGLISH POLIVALENTNA DVORANA ČLANSTVO I UPISI IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI ibiblos Mobilna aplikacija

Marica Milčec oduševila drugaše

Marica Milčec oduševila drugaše

Prvi tjedan Mjeseca hrvatske knjige započeo je u Gradskoj knjižnici Labin veselo i razigrano gostovanjem književnice Marice Milčec, autorice serije dječjih ekoloških slikovnica i bogate zbirke antologijskih priča Svaka je mrvica važna.

Danas su u Dječjem odjelu knjižnice održana čak dva književna susreta autorice sa sedamdesetak učenika drugih razreda labinskih osnovnih škola te područnih škola Vozilići i Vinež.

Uz pomoć suradnice Torbe Ekologičarke autorica je vrlo zainteresiranim učenicima predstavila svoje šaljive priče te osmislila s njima i kraću predstavu „Budi dobar“. Razgovaralo se o važnosti brige za okoliš, glumilo, čitalo i igralo. 

Još jedno nasmijano jutro uz priče, još jedno divno druženje mališana s pravim majstorima pisane riječi za djecu zaokružit ćemo autoričinom porukom učenicima: Svatko je u nečemu dobar, svatko je u nečemu bolji od ostalih! Bravo, svi imate pravo!

Program Mjeseca hrvatske knjige u labinskoj gradskoj knjižnici nastavlja se predavanjem za odraslu publiku koje će sutra, 18. listopada s početkom u 18 sati održati poznata psihologinja Ljubica Uvodić-Vranić.  

Vidimo se u Knjižnici!

Misli na sebe – čitaj!


Galerija

Info i kontakt

Gradska knjižnica Labin

Adresa

Rudarska 1/A
52220 Labin

Telefon/Fax

Telefax: 052/856-232
Telefon: 052/852-257

Radno vrijeme

Pon.-Pet.: 8– 19h
Sub.: 8 – 13h

Copyright (c) Gradska knjižnica Labin. Sva prava na objavljene materijale pridržana.