noć knjige 2024
besplatno_članstvo
2
8
3
4
hodnik
6
7
9
E-KATALOG ENGLISH POLIVALENTNA DVORANA ČLANSTVO I UPISI IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI ibiblos Mobilna aplikacija

Književna luka – novi čitateljski klub za odrasle!

Književna luka – novi čitateljski klub za odrasle!

U ponedjeljak, 4. ožujka, nešto sitno iza 18:00 u Gradskoj knjižnici Labin sastali su se članovi drugog čitateljskog kluba za odrasle. Kako to inače bude kod knjigoljubaca, odmah su kliknuli. Neki vole trilere, neki vole horore, neki vole lakšu prozu, a neki vole zavičajnu književnost. Pričalo se o Joyceu, hrvatskim filmovima i sreći što se sve više ljudi vraća knjizi. Upravo zbog toga su Dea, Ivana, Danijela i Zlata bile složne da se novom čitateljskom klubu nadjene ime “Književna luka” kojoj će se svakog drugog utorka u mjesecu vraćati s dojmovima s mora stotinu stranica, da ispričaju gdje su ih pisci i spisateljice odvele, što su vidjele i kakve su dojmove sa sobom donijele natrag u luku. Nakon što podjele dojmove na idućem susretu, zakazanom za utorak, 9. travnja u 18:00, ponovno će se otisnuti pravcem novog djela.


Za prvi put, voditelj Toni Juričić uputio ih je putem Osam planina da otkriju kakvu priču i emocije krije hvaljeni tekst talijanskog pisca Paola Cognettija. Tko zna, možda na još nekoga naiđu po putu da im se pridruži u Književnoj luci. Nikad nije kasno pridružiti se ekipi na palubi, a putovanje je olakšano s mogućnošću da se roman može pročitati i online na digitalnoj platformi Knjižnice - iBiblos!


Jednom kad se osvoji svih Osam planina, slijede nove književne avanture o kojima odlučuju upravo članovi čitateljskog kluba.


Vidimo se u utorak, 9. travnja u 18 sati u Gradskoj knjižnici Labin!

Info i kontakt

Gradska knjižnica Labin

Adresa

Rudarska 1/A
52220 Labin

Telefon/Fax

Telefax: 052/856-232
Telefon: 052/852-257

Radno vrijeme

Pon.-Pet.: 8– 19h
Sub.: 8 – 13h

Copyright (c) Gradska knjižnica Labin. Sva prava na objavljene materijale pridržana.