noć knjige 2024
besplatno_članstvo
2
8
3
4
hodnik
6
7
9
E-KATALOG ENGLISH POLIVALENTNA DVORANA ČLANSTVO I UPISI IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI ibiblos Mobilna aplikacija

OBILJEŽENA JOŠ JEDNA NOĆ KNJIGE

OBILJEŽENA JOŠ JEDNA NOĆ KNJIGE

Gradska knjižnica Labin i ove je godine bogatim programom i s pregršt kulturnih sadržaja obilježila Noć knjige, jednu od najmasovnijih manifestacija koja potiče čitanje i koja je posvećena knjizi.


Od 22. do 25. travnja naša je knjižnica bila mjesto zanimljivih književnih susreta, druženja i razgovora s najtraženijim domaćim autorima. Ugostili smo i pobliže upoznali Velimira Grgića, Nevena Kepeskog, Augustu Benčić Ivančin, pjevali smo i osjećali glazbu s mješovitim pjevačkim zborom Cantus PoPuli, čitali smo i stvarali s djecom i njihovim roditeljima na edukativno-kreativnoj radionici, priredili smo akcijsku prodaju knjiga po simboličnim cijenama i na taj način „udomili“ poveći broj rashodovanih knjiga.


Produženi vikend posvećen knjizi zaokružili smo veselim susretom i druženjem s mladim autorima, sudionicima 1. natječaja za dječju kratku priču „PIKUN“ i književnicom za djecu i mlade Tatjanom Pokrajac-Papucci.


Zahvaljujemo svima koji su bili dijelom još jedne naše priče u Noći knjige, a dašak atmosfere donosimo u videu koji smo pripremili i koji je dostupan na sljedećem linku https://www.youtube.com/watch?v=2eIZ1qoPv7I

Galerija

Info i kontakt

Gradska knjižnica Labin

Adresa

Rudarska 1/A
52220 Labin

Telefon/Fax

Telefax: 052/856-232
Telefon: 052/852-257

Radno vrijeme

Pon.-Pet.: 8– 19h
Sub.: 8 – 13h

Copyright (c) Gradska knjižnica Labin. Sva prava na objavljene materijale pridržana.